۱۳۹۶ فروردین ۱۶, چهارشنبه

مکاتبه هم بندیان آرش صادقی با رئیس زندان و گزارش وضعیت حاد این زندانی.



 اسماعیل عبدی، فعال صنفی و یوسف عمادی هنرمند محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین در نامه‌ای به رئیس زندان اوین نسبت به وخیم‌تر شدن وضعیت جسمانی آرش صادقی کنشگر زندانی در این بند هشدار داده و خواستار رسیدگی و اعزام وی به بیمارستان شدند. آقای صادقی در دوره پس از اعتصاب غذا که از مشکلات پزشکی متعددی رنج می برد از درمان و دریافت خدمات پزشکی کافی محروم مانده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در تاریخ چهاردم فرودین ماه نود وشش دو تن از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین با نوشتن نامه ای به ریاست زندان آقای چهار محالی نسبت به «بروز فاجعه انسانی با وخیم تر شدن حال آرش صادقی و ضعف مفرط او» هشدار دادند.
اسماعیل عبدی عضو سابق کانون صنفی معلمان و یوسف عمادی هنرمند محبوس در بند ۳۵۰ در این نامه که به دفتر ریاست زندان اوین تحویل داده شده، نسبت به وضعیت بد جسمانی هم اتاقی خود آرش صادقی که معده اش «به جز آب و چای و مقداری سوپ» چیز دیگری را نمی‌پذیرد، ابراز نگرانی کرده اند.

آقایان عبدی و عمادی در این نامه خواستار اعزام سریع آرش صادقی به بیمارستان شده اند.

آرش صادقی فعال سابق دانشجوی، فعال حقوق بشر و دانشجوی اخراجی دانشگاه علامه طباطبایی تهران به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت، توهین به رهبری، فعالیت تبلیغی علیه نظام و نشر اکاذیب در فضای مجازی و تشکل گروه به اضافه حکم ۴ سال حبس تعلیقی مندرج در پرونده ۱۳۸۹ به ۱۹سال حبس تعزیری محکوم شد.
آرش صادقی برای اولین بار در ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۸ در مقابل دانشگاه علامه طباطبایی تهران به همراه تعدادی از دانشجویان معترض به نتایج انتخابات ۱۳۸۸ توسط مأموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و پس از ۹۰ روز به قید کفالت آزاد شد.
این فعال حقوق بشر اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ توسط اطلاعات سپاه بازداشت و پس از ۶ ماه حبس اسفند ماه با وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. زمانی که موقتاً از زندان آزاد بود، مأموران برای بازداشت وی به خانه‌اش یورش بردند که همین امر موجب سکته و درنهایت فوت مادر آرش صادقی شد.
آرش صادقی آخرین بار خردادماه ۱۳۹۵ در دادسرای شهید مقدس زندان اوین جهت اجرای حکم بازداشت شد.
وی در آبان ماه ۱۳۹۵ در اعتراض به محکومیت و بازداشت همسرش گلرخ ابراهیمی ایرایی به مدت ۷۰ روز دست به اعتصاب غذا زد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر