۱۳۹۵ بهمن ۱۲, سه‌شنبه

انتقال آیت الله نکونام از زندان ساحلی قم به بیمارستانی خارج از زندان


Image result for ‫انتقال آیت الله نکونام از زندان ساحلی قم به بیمارستانی خارج از زندان‬‎

روز جاری آیت الله محمدرضا نکونام، روحانی منتقد محبوس در زندان ساحلی قم بعد از نگهداری سه روزه در بهداری این زندان، به بیمارستانی خارج از این محل منتقل شد. هر چند آقای نکونام چندی پیش به اعتصاب غذا و داروی ۳۵ روزه خود پایان داد با این حال کماکان از وضعیت جسمی بسیار نامناسبی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح امروز دوازدهم بهمن ماه، آیت الله محمدرضا نکونام، از مراجع منتقد و مستقل شیعه، در پی «اوضاع بد جسمانی» ناشی از عوارض سکته مغزی و همچنین ۳۵ روز اعتصاب غذا و دارو به «بیمارستانی نامعلوم در شهر تهران» منتقل شد.
یک منبع نزدیک به این زندانی عقیدتی به گزارشگر هرانا گفت: “حال عمومی ایشان پس از اعتصاب غذا و دارو، به شدت وخیم شده است و با وجود گذشت چندین روز از اعتصاب غذا و دارو، فشار خون ایشان، از ۲۰، پایین تر نمی آید.”
این منبع همچنین تاکید کرد: “از روز یکشنبه، هفته جاری تا صبح امروز، ایشان در بهداری زندان ساحلی شهر قم، بستری و تحت مراقبت بوده اند.”

پیشتر هرانا گزارش کرده بوده، پزشکان معالج وی، خطر سکته مجدد مغزی و همچنین به کما رفتن وی را به مسئولین مربوطه اطلاع داده اند.

همچنین ظرف هفته های گذشته، سازمان عفو بین الملل با صدور اطلاعیه “اقدام فوری” خود با عنوان «روحانی منتقد نیازمند رسیدگی پزشکی» است خواستار رسیدگی به وضعیت آیت الله نکونام در زندان ساحلی قم شده بود.
آیت‌الله محمدرضا نکونام، روحانی منتقد متولد ۱۳۲۷، مورخ ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۳ پس از سخنان انتقاد آمیز در نفی «فیلترینگ و حرام خواندن اینترنت پرسرعت» با شکایت برخی از روحانیون بانفوذ در مراجع قضایی و امنیتی بازداشت و پرونده‌ای برای ایشان تشکیل شد.
محمدرضا نکونام با محکومیت ۵ سال حبس تعزیری علی‌رغم بیماری‌ و وضعیت نامناسب جسمی درحال حاضر در زندان ساحلی قم نگهداری می‌شود.،
وی که یک تجربه سکته مغزی را در زندان پشت سر گذاشته از افزایش فشار و قند خون همراه با کاهش بینایی بعنوان تبعات این وضعیت پزشکی  رنج می برد. با این حال مسئولین این زندان در مواردی از ارائه داروهای تجویزی وی در زندان ممانعت به عمل آورده‌اند.

لازم به یادآوری است هرانا در گزارشی مفصل درباره این مجتهد شیعی زندانی و وضعیت پزشکی و پرونده ایشان اقدام به انتشار اسناد مربوطه نموده بود.

پیش از این نامه‌هایی از سوی شاگردان یا طلاب حوزه علمیه در حمایت از آقای نکونام منتتشر شده است از جمله نامه ۱۲۸ طلبه به جواد لاریجانی رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه و نامه بیش از ۳۰۰ تن از مدرسین و طلاب حوزه‌های علمیه.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر