شصت و نهمین شماره از ماهنامه حقوقی-اجتماعی خط صلح منتشر شد.
پرونده ویژه این شماره از خط صلح با عنوان “مردگان زنده به گور” به وضعیت بی خانمانها در کشور میپردازد.
از این رو، گفتگویی پیرامون چیستی بی خانمانی و پدیدهی گورخوابی با سعید مدنی، جامعه شناس و پژوهشگر ارشد مسائل اجتماعی صورت گرفته است.
آقای مدنی از روند رو به افزایش بی خانمانی و همچنین تقلیل جمعیت بی خانمانها، به معتادان یا اسکیزوفرنیها به عنوان یک خطای تحلیلی و نظری بزرگ سخن گفته است.
در گفتگویی دیگر با خسرو صادقی بروجنی، پژوهشگر در حوزههای جامعه شناسی و اقتصاد سیاسی به مسئله “بهسازی نژادی و عقیمسازی زنان یا مردان بی خانمان” پرداخته شده است.
لیلی ارشد، مددکار اجتماعی و رئیس مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد زنان (خانه خورشید) در تهران نیز در گفتگو با خط صلح از وضعیت گرمخانهها و اینکه چرا افراد بی خانمان تمایل چندانی به حضور در آنجا ندارند، میگوید.
در این شماره همکاران خط صلح به جنوب شرقی تهران(منطقهی ۱۵) رفته اند و ساعتی را با چند بی خانمان در خاوران گذراندند. آنها از بیکاری و وضعیت بد گرمخانههای تهران میگویند.
همکار دیگر این شماره فاطمه اختصاری، شاعر، فعال حقوق زنان و کارشناس ارشد مامایی است که در یادداشت خود به دنبال پاسخ سئوال “کدام روش پیشگیری برای زنان بی خانمان مناسبتر است” می پردازد.
شصت و نهمین شماره از خط صلح همراه است با مطالب و یادداشتهایی از حسین رئیسی، عثمان مزین، شاهین صادق زاده میلانی، الهه امانی، اندیشه جعفری، محمد آقازاده، محمد حبیبی و تعدادی دیگر از کنشگران جامعهی مدنی و مدافعان حقوق بشر.
لینک دانلود مستقیم فایل پی دی اف ماهنامهی خط صلح:
http://peace-mark.org/ wp-content/uploads/2017/01/ 69.pdf
http://peace-mark.org/
وب سایت خط صلح:
http://www.peace-mark.org/
http://www.peace-mark.org/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر