گلرخ ایرایی و آتنا دائمی در دیدار با مسئولان اعلام کردند که در صورت عدم بازگشت به زندان اوین از ۱۴ بهمنماه دست به اعتصاب غذا خواهند زد.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، گلرخ ایرایی و آتنا دائمی که از چهارم بهمن ماه به طور غیرقانونی و برخلاف اصل تفکیک جرائم در زندان قرچک به سر میبرند ، طی روزهای گذشته با دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی ، حاج مرادی و رییس زندان قرچک ، محمدی ، دیدار داشتند و گفتهاند که در صورت عدم توجه به درخواستشان مبنی بر بازگشت به اوین از تاریخ ١۴ بهمن اعلام اعتصاب غذا خواهند کرد.
این دو زندانی سیاسی اعلام کردند که این اعتصاب غذا در صورت عدم رسیدگی مسئولان به اعتصاب غذای خشک تبدیل میگردد.
شایان ذکر است، آرش صادقی، همسر گلرخ ایرایی، هم اکنون در زندان رجایی شهر در اعتراض انتقال او در اعتصاب غذا به سر می برد و وضعیت جسمانی وی وخیم است.
سهیل عربی نیز در اعتراض به انتقال گلرخ ایرایی و آتنا دائمی از هفته گذشته دست به اعتصاب غذا زده و به صورت «تنبیهی» به زندان بزرگ تهران منتقل شده است.
گلرخ ایرایی و آتنا دائمی چهارم بهمنماه برای بازجویی به بند دوالف سپاه اوین منتقل و به دلیل خودداری پاسخگویی به بازجویی همراه ضرب و شتم به زندان قرچک ورامین تبعید شدند.
گفته میشود که در بند دو-الف پنج مرد با اسلحه آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادهاند.
برای این دو زندانی سیاسی اخیراً در زندان پرونده جدیدی مفتوح شده است و در تاریخ ۲۷دیماه برای چهارمین بار به دادسرا احضار شده بودند.
گلرخ ایرایی، متولد ۱۳۵۹ نخستین بار در تاریخ ۱۵ شهریورماه به همراه آرش صادقی، همسرش بازداشت و به دو اتهام توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام محکوم به شش سال حبس شده است. طبق گفته آرش صادقی، در روز دادگاه گلرخ ایرایی در بیمارستان بستری بوده و مدارک پزشکی او را وکیلش، خانم زهرا مینویی، به دادگاه تحویل میدهد اما قاضی صلواتی بدون توجه به عدم حضور او و شنیدن دفاعیاتش حکم شش سال حبس را برای او غیابی صادر کرد و دادگاه تجدیدنظر هم این حکم را عیناً تائید کرد.
این فعال حقوق بشر در سوم آبان ماه ۹۵ بدون دریافت احضاریه کتبی از سوی نیروهای امنیتی سپاه دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.
آتنا دائمی نیز روز ششم آذرماه بدون دریافت احضاریه کتبی برای اجرای حکم هفت سال حبس تعزیری از سوی مأموران سپاه ثارالله بازداشت شد؛ بازداشت این فعال مدنی در حالی صورت گرفت که وی تا آن زمان احضاریهای از سوی اجرای احکام زندان دریافت نکرده بود.
این زندانی سیاسی نخستین بار در بیست و نهم مهرماه سال ۹۳ بازداشت و در ۲۶ بهمنماه سال ۱۳۹۴ با تودیع وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی از بند زنان زندان اوین (نسوان) آزاد شد.
این فعال مدنی در تاریخ ٢٣ اسفندماه سال ٩٣ در دادگاهی به اتهام «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «توهین به رهبری»، «توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی» و «اختفای ادله جرم»، به ۱۴ سال زندان محکوم شد؛ رأی صادره در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر به هفت سال کاهش پیدا کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر