۱۳۹۶ مرداد ۱۹, پنجشنبه

درب ورودی گورستان تاریخی مسیحیان کرمانشاه مسدود شد



بازماندگان و خانواده‎ی اموات دفن شده در گورستان تاریخی مسیحیان کرمانشاه دیگر نمی‎توانند از هیچ طریقی به داخل محوطه گورستان وارد شوند و هیچ سازمانی هم پاسخ‎گو نیست.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از محبت نیوز، پس از انتشار خبر تخریب عمدی قبرستان مسیحیان کرمانشاه از آژانس خبری مسیحیان ایران ، حالا تصاویر و فیلم‎هایی دریافت شده که نشان می‎دهد شهرداری کرمانشاه اقدام به مسدود کردن درب ورودی این گورستان کرده است.
منابع محلی گزارش داده اند، درب آهنی این گورستان که زنگ زده بود و میله‌هایی روی آن سوار شده بود که با زنجیر قفل می‎شد و همچنین محوطه داخلی گورستان از بالای آن پیدا بود، با درب فولادی بزرگی تعویض شده که دور تا دور آن با ملاتی از سیمان و گچ بسته‌اند و محوطه داخل گورستان هم دیگر قابل رویت نیست و ورود به گورستان به طور کل مسدود شده است.
این در حالیست که بازماندگان و خانواده‎ی اموات دفن شده در این گورستان گاهی برای یادبود به این مزارها مراجعه می‌کردند، اما حالا دیگر نمی‎توانند از هیچ طریقی به داخل محوطه گورستان وارد شوند و هیچ سازمانی هم پاسخ‎گو نیست.
گفتنی است یک هفته تا ۱۰ روز پس از انتشار این خبر در «محبت‎نیوز» فردی که به نظر از تهران به منطقه مامور شده بود به همراه چند نفر از پرسنل شهرداری جهت بازدید به آن مکان مراجعه کردند و پس از آن چند مامور شهرداری اقدام به تمیزکاری داخل قبرستان کردند و سپس در ورودی قبرستان را تعویض و مسدود کردند.
بخش وسیعی از اراضی این مجموعه در سال‌های گذشته به بهانه های مختلف از سوی شهرداری تصاحب شده است و محوطه کوچکی از قبرستان با تعدادی قبر قدیمی باقی مانده که مسوولان قصد دارند به تدریج آنها را نیز ویران کنند.
شهرداری کرمانشاه برای تخریب عمدی این مجموعه‎ی تاریخی، به بهانه‏ آبیاری زمین‌های قبرستان دست به تخریب این مکان تاریخی زده است.
پیش از این هم تندروها و افراط گرایان منطقه با چراغ سبز نهادهای امنیتی و بسیج سنگ قبرها را شکستند و صلیب‌های سنگ‌تراشی شده روی قبرها را از بین بردند تا اثری از آنها باقی نماند.
منابع محلی عنوان می‌کنند تا سال ۱۳۷۱ خورشیدی، مسیحیان کرمانشاه در این گورستان دفن می‎شدند ومراسم تدفین آنها نیز همان جا برگزار می‎شد و آن زمان هیچ حصاری دور آن وجود نداشته است. اما بین ۱۰ تا ۱۵ سال است بین آن دیوار کشیده شده و درب آهنی گذاشته‎اند و خانواده‏ی بازماندگان برای یادبود اموات به آن محل که اکنون به ویرانه ای تبدیل شده است، مراجعه می‌کردند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر