۱۳۹۵ مرداد ۷, پنجشنبه

ادعای جدید محسن رضایی: در سال ۸۸ کمترین آسیب به مردم رسید!



 محسن رضایی که گویی ضرب و شتم و خشونت آشکار نیروهای امنیتی و انتظامی در سال ۸۸ را فراموش کرده در ادعای عجیبی اظهار داشت: در سال ۸۸ بسیج و سپاه مجروح داد اما کمترین آسیب به مردم رسید!
به گزارش کلمه، در جریان اعتراضات مردمی در سال ۸۸ ده‌ها تن از مردم عادی در اثر خشونت تمام عیار نیروهای ضدشورش، لباس شخصی‌ها، بسیج و نیروی انتظامی کشته شدند و صدها نفر مجروح نتیجه کنترل تجمعات با باتوم، اسلحه و گاز اشک‌آور است.
طی سال‌های گذشته تاکنون بارها مقامات بسیج مدعی شده‌اند که تعدادی از افراد آنان در جریان مقابله با تجمعات مردمی کشته و زخمی شده‌اند اما تاکنون آمار رسمی از تعداد آسیب دیدگان منتشر نشده است.
در همین حال نیز تعداد دقیقی از افرادی که طی تجمعات اعتراضی در سال ۸۸ کشته و زخمی شدند در دست نیست. برخی از آمار غیررسمی خبر از کشته شدن بیش از هفتاد نفر از شهروندان می‌دهد که عمدتا دانشجو و جوان بوده‌اند.
همچنین در اثر بی مبالاتی و برخوردهای خشن با زندانیان سال ۸۸ سه نفر از جوانان در بازداشتگاه کهریزک به بدترین شکل کشته شدند. عمق فاجعه کهریزک به حدی بود که به دستور رهبری این بازداشتگاه بسته شد و هنوز پرونده آن باز است. سعید مرتضوی یکی از متهمان اصلی این پرونده است.
محسن رضایی که خود یکی از معترضان به نتیجه انتخابات سال ۸۸ بود بعد از مدتی به دلیل آنچه “مصالح کشور” می خواند از اعتراض خود به شورای نگهبان انصراف داد.
او اعتقاد داشت که ضعف مدیریتی باعث سیاسی شدن تظاهرات اعتراضی مردم شده بود.
وقتی حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ اوج گرفت، محسن رضایی به جای دفاع از رای مردم به جرگه “بابصیرت ها” پیوست و با دفاع از حضور خود در تظاهرات نه دی مدعی شد: من اگر آن سال اختیاری داشتم یا پوزیشن بیشتری می‌داشتم، مثلاً رئیس مجلس بودم، مسئله را حل می‌کردم. کاملاً برایم روشن بود که قابل حل بود! وی اما در آن زمان هم نگفت چرا در پوزیشنی که داشت به عنوان کاندیدایی که کمتر از دو درصد آرا را به خود اختصاص داده بود و در مقام دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام اقدامی درخور انجام نداد.
اینک وی مدعی است که در سال ۸۸ به مردم کمترین آسیب وارد شده است! با نگاهی به فیلم ها و عکس های موجود در آرشیوها می توان داوری در مورد صحت ادعای محسن رضایی را به افکار عمومی واگذار کرد.
محسن رضایی که آن زمان ادعا می کرد “باید از رای مردم مانند ناموس محافظت شود” در همایش سیاسی استانی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با مقایسه دستاوردهای جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه گفت: بعضی می گفتند که نظام ترکیه ای بهتر از نظام ایران است، چون اقتصاد پیشرفته تری دارد. حالا ببینند که درکودتا دهها نفر کشته شدند و دستگیری های ترکیه از بیست هزار نفر گذشته است و معلوم نیست کی به ریل قبل برگردند. در سال ۸۸ بسیج و سپاه مجروح داد اما کمترین آسیب به مردم رسید!
رضایی در ادامه گفت: در ترکیه ببینید چه شده است. اختناق عربستان را ببینید. در داخل کشورهای دوست غرب ببینید چه دیکتاتوری ای در کار است. در مقایسه با اطراف از نظر ثبات سیاسی و رعایت اصول ارزشی خودش، ما سر هستیم و بسیار جلوتریم. از نظر دستاوردها بعد از سیصد سال ایران، امنیت و اقتدار خودش را دست آورده و برای مذاکره با ایران پنج شش کشور با ما سر یک میز می نشینند. قدیم فقط کشورهایی مثل الجزایر با ما طرف می شد. این تحقیر بود. در برجام همه قدرت ها آمدند. کی چنین عزتی داشته ایم. ما الان با منفورترین دشمنان بشر می جنگیم. دیدید این کودک ۱۲ ساله را که سر بردیدند. دیدید با خلبان اردنی چه کردند. ما با منفورترین ها می جنگیم. با آمریکایی روبرویی هستیم که دروغ می گوید و پشتیبان عربستان و رژیم کودک کش اسرائیل است. در اردوگاه های سوریه، بسیاری از کودکان بدون پدر و مادر آواره اند. سپاه تعهد حسینی داده است.
به گزارش وبسایت شخصی محسن رضایی، وی مدعی شد: جمهوری اسلامی ایران، بهترین نظام سیاسی برای ملت ایران و منطقه خواهد بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز می خواهیم روی نظام جمهوری اسلامی گفتگویی داشته باشیم. ارزش ها و دشمنانش را بشناسیم و ببینیم کجای تاریخ ایستاده ایم. باید بار دیگر نگاه کنیم به پشت سرمان و ارزش هایمان را بشناسیم. مخصوصا وقتی نگاه می کنیم که اخیرا ترکیه برای پنجمین بار با کودتا مواجه شده است. اوضاع اسفناک در سوریه و عراق و بحرین و افغانستان را می بینیم. دموکراسی ترکیه ای را می بینیم و پادشاهی عربستانی را می بینیم، موقعیت خوبی است که جمهوری اسلامی را بار دیگر بشناسیم. اخیرا با کودتای ترکیه، غرب زده ها در خودشان فرو رفته اند که چرا با جمهوری اسلامی مخالفت می کنیم. ثبات سیاسی و دموکراسی جمهوری اسلامیمثال زدنی است. امنیت و رفتار درست در روابط بین الملل ایران مورد تایید بسیاری از ملت ها و کارشناسان است. باید جمهوری اسلامی را از منظر ارزش ها و دستاوردها دوباره ارزیابی کرد این میراث امام را دوباره نگاه کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر