توریست فرانسوی که در منطقه فرحزاد تهران مورد تعرض چند مرد تبعه افغانستان قرار گرفته بود، بعد از صدور حکم اعدام متهمان از سوی دادگاه اعلام گذشت کرد.
این توریست جوان ۲۸ شهریور ۹۴ با مراجعه به مأموران کلانتری فرحزاد گفت: “۱۴ شهریور از طریق مرز زمینی ارمنستان وارد ایران شدم. روز گذشته در حال کوهنوردی در فرحزاد بودم که همزمان با غروب، هوا توفانی شد”...
درحالیکه خسته شده بودم در بین مسیر با چهار مرد روبهرو شدم و آنها برای استراحت من را به باغی که در کوهپایه بود، دعوت کردند. من هم همراهشان به باغ رفتم، اما آنها من را مورد تعرض قرار دادند. بهاینترتیب، با شروع تحقیقات پلیسی دو نفر از متجاوزان دستگیر شدند.
اما دو متهم فراری از مرز تایباد گریختند. متهمان با حضور وکلایشان و وکیلمدافع دختر فرانسوی در شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند.
متهمان در جلسه رسیدگی هریک تعرض به زن فرانسوی را به گردن دیگری انداختند و حاضر به پذیرش اتهامشان نشدند. متهمان مدعی بودند چون اتاقک تاریک بود، ندیدهاند چه کسی دقیقا به این زن تعرض کرده است هرچند هر دو قبول کردند تعرض اتفاق افتاده است، اما گفتند: «ما در این ماجرا دخیل نبودیم و شاید کار دو فردی بوده که متواری شدهاند».
این در حالی بود که متهم دیگر پرونده که به زن فرانسوی کمک کرده بود تا از محل فرار کند، به قضات گفت: من واقعا ندیدم چه اتفاقی افتاد وقتی وارد اتاقک شدم دیدم زن جوان مورد تعرض قرار گرفته و لباسهایش پاره است و وضعیت بسیار بدی دارد.
دوستانم به من گفتند تو هم میتوانی به او تعرض کنی، اما من خیلی دلم برای او سوخت و کمکش کردم که از اتاقک بیرون بیاید و بعد هم از محل دورش کردم. این گفتهها مورد تأیید زن فرانسوی در مراحل بازجویی هم قرار گرفته بود.
این زن گفته بود: “یکی از مردان افغان به من کمک کرد از محل فرار کنم و تا جایی که مردم بودند و خیابانها شلوغ میشد، همراهیام کرد. بعد هم مسیر کلانتری را به من نشان داد و من هم تصمیم گرفتم شکایت کنم”.
با پایان جلسه رسیدگی، قضات دو متهم اصلی را به اعدام محکوم کردند و متهم سوم نیز تبرئه و آزاد شد. درحالیکه پرونده با اعتراض متهمان به حکم اعدام آماده ارسال به دیوانعالی کشور میشد، وکیلمدافع توریست فرانسوی که در جلسات دادگاه توضیح داده بود به دلیل اینکه موکلش بهشدت تحتتأثیر حادثه قرار گرفته دیگر در ایران نماند و بعد از مطرحکردن شکایت و بیان جزئیات تصمیم گرفت به کشورش برگردد، روز گذشته دوباره به دادگاه مراجعه کرد.
او رضایتنامه کتبی موکلش را که مورد تأیید سفارت فرانسه هم قرار گرفته بود، روی پرونده قرار داد و بیان کرد با توجه به اینکه حکم اعدام برای متهمان صادر شده است، موکلش تصمیم گرفته آنها را ببخشد و دیگر شکایتی ندارد.
هرچند متهمان به حکم صادره پیش از این اعتراض کرده بودند، اما این رضایتنامه نیز میتواند موردتوجه قضات دیوانعالی کشور حین بررسی اعتراض متهمان قرار گیرد و آنها را از اعدام نجات دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر