مدیرکل آموزشوپرورش استان سیستان و بلوچستان از ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل، در این استان خبر داد.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، نخعی ، مدیرکلآموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ، با بیان اینکه ، ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در این استان وجود دارد ، خبر از وجود ۷۰۸ مدرسه خشتی و گلی در استان سیستان و بلوچستان داد.
سیستان و بلوچستان دورترین استان از مرکز و پایتخت است و همین فاصله مکانی بارهای مالی بسیاری را بر آموزشوپرورش استان تحمیل میکند.
نخعی تصریح کرد: «یکی از اهداف اصلی این سازمان جذب این کودکان به کلاسهای درس است که با جذب کودکان لازم التعلیم و بازمانده از تحصیل به جمع ۶۳۰ هزار دانشآموز موجود میتوان شاهد افزایش شمار دانش آموزان استان به ۷۰۰ هزار نفر در سال تحصیلی پیش رو باشیم.»
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز شمار مدارس خشتی و گلی سیستان و بلوچستان را ۷۰۸ مورد ذکر کرد و گفت: از سال گذشته تخریب و بازسازی ۳۹۰ کلاس درس خشتی و گلی استان در دستور کار قرار گرفته است.
علیرضا راشکی همچنین گفت: ۵۴۳ کلاس درس کانکسی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که در تلاش برای جایگزینی فضاهای مناسب بهجای آنها هستیم.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: مدارس پیشساخته یا همان مدارس کانکسی نمیتوانند جایگزین مناسبی برای مدارس دیگری که با زیست و بوم منطقه سازگاری دارند باشند، مقرر شد این طرح تحقیقاتی و پژوهشی در استان اجرا شود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر