۱۳۹۵ دی ۱۴, سه‌شنبه

برگزاری دادگاه هفت شهروند بازداشت شده در تجمعات هواداران محمدعلی طاهری



 روز گذشته جلسه رسیدگی به اتهامات هفت تن از هواداران محمدعلی طاهری برگزار شد. این شهروندان در تجمع اعتراض به وضعیت آقای طاهری در مقابل بیمارستان بقیه الله بازداشت شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز گذشته جلسه رسیدگی به اتهامات هفت تن از هواداران محمدعلی طاهری در شعبه ی ۱۰۳۱ مجتمع قضایی شهید قدوسی تهران برگزار شد.
هویت احراز شده این هفت شهروند بازداشت شده در تجمع یکم آبان سال جاری در مقابل بیمارستان بقیه الله عبارت است از: آقایان احسان لطیفی، سید نوید موسوی، سید علی معصومی، پویا ابراهیمی، اسماعیل حسینی و خانم ها ندا جلالی و شهروندی با نام کوچک راحله.

در جلسه دادگاه، اتهامات «شرکت در تجمع غیر قانونی و اخلال در نظم و امنیت و آرامش عمومی» ثبت شده در پرونده این شهروندان، مورد رسیدگی قرار گرفت.

یک منبع آگاه در مورد چگونگی برگزاری دادگاه به گزارشگر هرانا گفت: “قاضی گفته است از بیمارستان استعلام خواهند کرد. اگر بیمارستان اعلام کند که تجمع موجب سلب آرامش بیماران و ایجاد بی نظمی شده، متهمین محکوم خواهند شد.”
لازم به یادآوری است، خانواده، شاگردان و هواداران محمدعلی طاهری درپی انتشار اخبار تایید نشده‌ای از «به کما رفتن آقای طاهری به دلیل اعتصاب غذا، ضرب وشتم و نگهداری وی در بیمارستان بقیه الله ونک» در هفته اول آبان ماه با خواست کسب خبر از وی، در مقابل این بیمارستان با «گل و شیرینی» دست به تجمع مسالمت‌آمیز زده بودند که مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفت.

سازمان عفو بین الملل در دو بیانیه جداگانه در روزهای ۲۹ مهرماه و ۵ آبان با عناوین «بی خبری از محمدعلی طاهری، زندانی در اعتصاب غذا» و «محمدعلی طاهری کجاست؟» نسبت به بی‌خبری از آقای طاهری، بنیانگذار گروه عرفان حلقه، که در اعتصاب غذا به سر می‌برد، ابراز نگرانی کرده بود. این سازمان از حکومت ایران خواسته بود ضمن اطلاع رسانی در مورد وضعیت و محل نگهداری وی، فورا و بدون قید و شرط این زندانی عقیدتی را آزاد کنند.

محمدعلی طاهری بنیانگذار عرفان کیهانی یا حلقه در ایران است که ۱۴ اردیبهشت ماه سال ۹۰ بازداشت و از سوی دادگاه انقلاب به‌ اتهام “توهین به مقدسات”، “مداخله غیرقانونی در امور پزشکی و درمان بیماران”، “ارتکاب فعل حرام و رابطه نامشروع”، “استفاده غیرمجاز از عناوین علمی دکتر و مهندس”، “ضالّه بودن کتب و آثار”، به ۵ سال حبس، پرداخت ۹۰۰ میلیون تومان جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

اگر چه محکومیت آقای طاهری از بابت پرونده اول به پایان رسیده و جریمه وی پرداخت شده، با این‌حال با ایجاد پرونده ای جدید و تمدید قرار بازداشت از آزادی او تاکنون جلوگیری شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر