#فاطمه_سعیدی ، نماینده تهران و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میگوید که همسر آقای #محمد_حبیبی به ما گفتند محیطی که در زندان ایشان را در بند مجرمان خشن نگهداری میکنند. سعیدی اظهار کرد در خصوص آقای حبیبی یک نامه که به امضای برخی نمایندگان مجلس رسیده را برای رییس قوه قضاییه آماده کردیم و قرار است برای ایشان بفرستیم تا حکم آقای حبیبی کمی با تخفیف روبرو شود........ محمد حبیبی، فعال صنفی معلمان، ۲۰ اردیبهشت ۹۷ در تجمع فرهنگیان به مناسبت هفته معلم بازداشت و روز دوشنبه -۱ مرداد ماه ۹۷، در دادگاه انقلاب محاکمه شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رویداد ۲۴، محمد حبیبی به اتهامات “اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی”، “تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم” به ترتیب به ۷ سال و نیم حبس، ۱۸ ماه حبس، ۱۸ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که البته بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۷ سال و نیم حبس درباره او قابل اجرا خواهد بود.
دادگاه همچنین به عنوان مجازات تکمیلی، محمد حبیبی را به ۲ سال ممنوعیت از فعالیت در احزاب، گروهها و دستههای سیاسی و اجتماعی و ممنوعیت خروج از کشور محکوم کرده است. این در حالی است که وکیل مدافع محمد حبیبی از ارائه درخواست تجدیدنظر خواهی نسبت به حکم دادگاه انقلاب مبنی بر محکومیت موکلش به ۷ سال و نیم حبس، خبر داد.
فاطمه سعیدی، نماینده تهران و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص آخرین پیگیریهای انجام شده برای محمد حبیبی، فعال صنفی معلمان که این روزها در زندان بسر میبرد، گفت: “در ابتدا ما تقاضای جابجایی ایشان را به زندان اوین داشتیم و حتی آقای رحیمی، معاون پارلمانی قوه قضاییه هم در این راستا همکاریهایی را صورت دادند و نامهای هم ارسال کردیم اما تلاشهایمان با موفقیت روبرو نشد. خانواده ایشان و همسرشان به ما گفتند محیطی که در زندان آقای حبیبی به عنوان یک معلم روزهای خود را سپری میکند بین کسانی است که به جرم ضرب و شتم، قتل و دزدی دستگیر هستند. از طرفی هم، حکم سنگینی برای آقای حبیبی صادر شده است که امیدوارم در آینده کمی سبکتر شود”.
سعیدی در رابطه با قطع حقوق این معلم بازداشت شده، افزود: “با پیگیریهایی که داشتم مسئولان آموزش و پرورش به من گفتند قانوناً ایشان تا زمانی که آزاد نشود، حقوقش قطع است. یعنی وقتی فردی سر کار نباشد غیبت ممتد باعث قطع حقوق و اخراجش میشود. حال ایشان باید مرخصی بدون حقوق بگیرد، مخصوصاً الان که حکمشان صادر شده است. تا امروز هم اگر این روند دنبال نشد به خاطر صادر نشدن حکم آقای حبیبی توسط دادگاه بود. البته مسئولان وزارت آموزش و پرورش به خانواده آقای حبیبی اعلام کردند که اگر میخواهند میتوانند مساعدهای را از وزارتخانه دریافت کنند که گویا خانواده آقای حبیبی این پیشنهاد را قبول نکردند”.
عضو فراکسیون زنان مجلس در ادامه تصریح کرد: “اکنون و در خصوص آقای حبیبی یک نامه که به امضای برخی نمایندگان مجلس رسیده را برای رییس قوه قضاییه آماده کردیم و قرار است برای ایشان بفرستیم تا انشاا… حکم آقای حبیبی کمی با تخفیف روبرو شود”.
وی در پایان و در پاسخ به اینکه آیا پیگیری موضوع آقای حبیبی را فراکسیون امید به مانند دانشجویان بازداشتی به عهده شما گذاشته است، گفت: “در رابطه با موضوع دانشجویان بازداشتی و پیگیری آن، فراکسیون امید، کمیتهای را تشکیل شد و من از طرف همکاران، رییس آن کمیته شدم تا با کمک و همکاری وزیر علوم بتوانیم مشکل دانشجویان بازداشتی را حل کنیم اما در خصوص آقای محمد حبیبی باید بگویم که من به عنوان یک معلم که پیش از مجلس در سیستم آموزش و پرورش فعالیت میکردم و اعتقاد دارم که گاهی معلمین هم، حق صحبت و فریاد کشیدن دارند، پیگیر موضوع شدم. در حال حاضر به دنبال تنظیم و ارسال نامه به رییس قوه قضاییه هستیم و ضمن آن در تلاشیم که بتوانیم وقت ملاقاتی را از دادستان کل استان تهران بگیریم تا حضوری راجع به این مسئله صحبت کنیم”.
گفتنی است که پیشتر نیز کنفدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری با نگارش نامهای به مقامات جمهوری اسلامی به حکم قضایی صادره علیه “محمد حبیبی”، فعال صنفی معلمان اعتراض کرده و خواهان آزادی فوری و بدون قید شرط این معلم زندانی شده است. همچنین سازمان آموزش بینالملل (EI) به این حکم اعتراض کرده بود و خواستار آزادی “محمد حبیبی” شده بود. گفتنی است که طی روزهای گذشته امیر رییسیان یکی از وکلای محمد حبیبی از محکومیت موکلش به ۱۰ سال و نیم حبس خبر داد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران طی بیانیهای به حکم قضایی صادره علیه محمد حبیبی، فعال صنفی معلمان اعتراض کرده و این حکم را میزان و سنجه مناسبی برای ارزیابی عدالت قضایی دانسته است. این شورا خواستار آزادی فوری و بدون پیش شرط محمد حبیبی شده و گفته است که “قاضی این حکم را صادر نموده که به جامعه هشدار دهد که اگر کسی دنبال حق و عدالت باشد نصیبش زندان و شلاق است”.
قبلتر نمایندگان بیش از یکصد تن از فارغ التحصیلان معلم دانشگاه شهید رجایی با آقای عبدی مشاور وزیر اموزش و پرورش در امور تشکل ها روز بیست و پنجم تیرماه، دیدار کردند و نامه ی معلمان را در دفاع از محمد حبیبی به وی تسلیم کردند. در این نامه آمده بود که ” افراد امضا کننده به شدت نگران سلامتی وی بوده و درخواست دارند حسب اتهام وارده به اقای حبیبی هر چه زودتر ایشان به زندان اوین انتقال یابد. در این راستا وزارتخانه تا جایی که در توان دارد پیگیر باشد و مراتب پیگیری خودش را نیز به اطلاع معلمین پیگیر یا خانواده اقای حبیبی. برساند”.
محمد حبیبی، فعال صنفی و عضو هیئت مدیر کانون معلمان استان تهران اکنون در زندان تهران بزرگ محبوس است و اخیرا طی حکم کارگزینی حقوق ماهیانه ایشان نیز قطع شده است.
همچنین مورخ ۴ تیرماه نامهای با امضای ۶۵۰۰ معلم و فعال مدنی مبنی بر درخواست آزادی محمد حبیبی به مجلس شورای اسلامی تحویل داده شد.
لازم به یادآوری است روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ پیرو فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، بسیاری از معلمان بازنشسته و شاغل در شهرهای مختلف ایران اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند. در تهران تعدادی از تجمعکنندگان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. چند روز پس از تجمع مورد اشاره، در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ماه، تمامی بازداشت شدگان این تجمع به غیر از محمد حبیبی با تودیع قرار کفالت از زندان اوین آزاد شدند.
محمد حبیبی فعال صنفی و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان استان تهران پیشتر نیز در تاریخ ۱۲ اسفندماه سال گذشته، توسط نیروهای امنیتی در محل کار خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود و پس از گذشت ۴۴ روز مورخ ۲۶ فروردین ۹۷ با تودیع وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر