روزنامه حکومتی شرق: «در سال تحصیلی ٩۵ -٩۴ بیش از ١٣ دانشآموز در دبیرستان پرند اقدام به خودکشی کردند که بیشتر آنها ناموفق بودند البته بهجز یک مورد که منجر به مرگ دختر ١۶سالهای شد که از طبقه چهارم خودش را به بیرون پرت کرده بود».
خبر این خودکشی هیچکجا منتشر نشد و هیچ مسئولی اقدام به بررسی ریشههای وقوع آن نکرد. یکی از معلمهای هنرستان پرند که از این سکوت بهشدت ناراحت است، میگوید: «وضعیت ساکنان مسکن مهر پرند روزبهروز بدتر میشود و آسیبهای اجتماعی آن دارد یکییکی بروز پیدا میکند. این آسیبها بیشتر در مدارس خود را نشان میدهند. بسیاری از دانشآموزان شرایط نگرانکنندهای در استفاده از مواد مخدری مانند «گُل» دارندبهطوریکه بهراحتی عکس پروفایل خود را در حال استعمال «گرس» و «گل» میگذارند. ما مدام با دانشآموزانی روبهرو هستیم که خودکشی ناموفق داشتهاند. بااینحال اقدامی برای رسیدگی به این وضع انجام نمیشود».
هنرستان پرند، یکی از مجموعههای آموزشی واقع در شهر جدید پرند است؛ شهری در ٣٠، ۴٠ کیلومتری پایتخت که میگویند از سال ٩۵ بهیکباره چهرهاش تغییر کرد. بررسیها نشان میدهد که فقط در فاصله پنجسال یعنی از سال ٨۵ که احمدینژاد اعلام کرد، مسکن مهر در پرند برپا شود تا سال ٩٠، به جمعیت پنجهزار نفری این شهر، ٢٣ هزار نفر اضافه شده است. بیشتر این جمعیت را مهاجران شهرستانهای دیگر تشکیل میدهند؛ مهاجرانی که برخی از آنها با مسئله فقر، جدایی و اعتیاد روبهرو هستند. کارشناسان اجتماعی میگویند که مراکز آموزشی انعکاسدهنده تمام این مشکلات هستند.
برای همین هم، گفتوگو با معلمهای این هنرستان از وضعیت نگرانکنندهای هشدار میدهد. آمار خودکشیهای ناموفق در این مجموعه آموزشی و استفاده از مواد مخدر هرسال دارد بیشتر از سال قبل میشود.
اگرچه بالارفتن آمار خودکشی دانشآموزان در سالهای گذشته تنها حکایت هنرستان پرند نیست و آخرین اخباری که در رسانهها منتشر شده، (از آنجاییکه آمار رسمی وجود ندارد) خبر از تعداد بالای این دست خودکشیها دارد: «از آغاز سال ۹۴ تاکنون ۱۲ دانشآموز زیر ۱۸ سال خودکشی کردهاند. هشت نفر خود را حلقآویز کردهاند، سه نفر از ساختمان خانه و پل عابرپیاده پریدهاند و یک نفر با سلاح گرم خودش را کشته است»، بااینحال زنگهای خطر در این هنرستان صدای وهمناکتری دارد.«معلم سابق هنرستان پرند دیگر امسال به این مدرسه نمیرود اما متأسف است که تاکنون اقدامی جدی برای دانشآموزان این هنرستان انجام نشده است: «نهایت کاری که مدیران مدارس با دانشآموز ناهنجاری انجام میدهند، این است که او را بدون هیچ توضیحی اخراج میکنند».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر