۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۴, سه‌شنبه

نامه ۲۳۰ روزنامه‌نگار به حسن روحانی: پیگیر وضعیت همکاران‌مان باشید

Rooznamenegaran-sahamnews
همزمان با «روز جهانی آزادی مطبوعات» ۲۳۰ روزنامه نگار ایرانی با ارسال نامه ای سرگشاده به رییس جمهور خواستار توجه و رسیدگی به وضعیت روزنامه نگاران بازداشتی شدند. امضاء کنندگان این نامه که شامل جمعی از مدیران مسئول، سردبیران، خبرنگاران، گزارشگران و عکاسان مطبوعات و خبرگزاری‌های ایران هستند، از حسن روحانی خواسته‌اند در مورد وضعیت بازداشت همکاران‌شان در پروژه‌ای به اسم «نفوذ» تدبیری اندیشده شود.
اسامی ۲۳۰ نفر از روزنامه نگاران امضا کننده نامه به دفتر رییس جمهوری تقدیم شده است.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
«جناب آقای دکتر حسن روحانی
رییس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و تبریک به‌مناسبت برگزاری موفقیت آمیز انتخابات مجلس شورای اسلامی
نزدیک به ۲۰۰ روز از بازداشت چند تن از مدیران رسانه و روزنامه‌نگاران کشور گذشته است. در همان ابتدای این دستگیری واکنش حضرتعالی در جلسه هیات دولت بارقه‌ای از امید در دل اصحاب مطبوعات ایجاد کرد. با خود گفتیم رییس‌جمهور حافظ قانون اساسی کشور است و نمی‌گذارد حقی پایمال شود. اکنون پس از گذشت بیش از ۶ ماه برای ۴ نفر از همکاران‌مان در دادگاه بدوی به ریاست قاضی مقیسه مجموعا ۲۷ سال حکم صادر شده است و یکی دیگر از همکاران‌مان نیز بیش از دو ماه در بیمارستان قلب تهران بستری است و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند.
در برهه کنونی این‌که در دوران ۱۲۶ روز بازداشت، همکاران‌مان چگونه بازجویی شده‌اند و چرا به وکیل دسترسی نداشته‌اند مهم نیست. اینکه چرا علی‌رغم درخواست‌های مکرر، دادگاه هیچ یک از روزنامه‌نگاران بصورت علنی برگزار نشد نیز مهم نیست. اینکه در برخی رسانه‌های تندرو انواع تهمت و افترا به آنها زده شد و به آبروی آنها و خانواده‌های‌شان توجه نشد نیز مهم نیست. اینکه چرا علی‌رغم دستور بازپرس و صدور قرار وثیقه جهت آزادی و تسلیم سند به دستگاه محترم قضایی در همان روزهای نخست علی‌رغم انتظار، همکاران‌مان آزاد نشدند نیز مهم نیست. اینکه علی‌رغم تمام برنامه‌های زنده خبری، سخنرانی‌ها، اخبار غیرموثق و … سرانجام از اتهام سنگین جاسوسی و نفوذ تبرئه شده‌اند و به بهانه‌هایی دیگر همچون اقدام علیه امنیت ملی و اجتماع و تبانی محکوم شده‌اند هم مهم نیست.
مهم این است که شما رییس جمهور ما هستید و ما به «تدبیر و امید» رای داده‌ایم تا طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب «جذب حداکثری و دفع حداقلی» را شاهد باشیم نه بالعکس! به همین منظور از محضر حضرتعالی خواهشمندیم در این خصوص تدبیری بیاندیشید که از کلمه «نفوذ» خواسته یا ناخواسته سوء استفاده نشود و روزنامه‌نگاران بااستعداد سرزمین‌مان دوران جوانی خود را پشت میله‌های زندان سپری نکنند.
با آرزوی توفیق روزافزون،
جمعی از روزنامه نگاران و اهالی رسانه ایران»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر